Add Sizi Markalaşmaya Çağırıyor

1 Eticaret İle Kendi Paneliniz Olsun
2 Pazaryeri Entegrasyonları
3 Sosyal Medya Entegrasyonları

Görüş ve önerileriniz için 0532 740 32 58 nolu telefondan danışmanımızla hemen iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederiz!

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi-Cuma 08:30 - 18:00
Cumartesi - 08:30 - 14:00

Grafik tasarım püf noktaları

Grafik  tasarım püf noktaları

Yaratıcılığın olmazsa olmaz olduğu ancak bundan çok daha fazlasını içeren görsel iletişim tasarımı, bugün hayatımızın her alanını kaplıyor. 

Görsel iletişim tasarımcısı, problem çözücüdür, iyi bir iletişimcidir, yaratıcı içerik geliştiricisidir, teknik beceriye sahiptir, konsept geliştiricisidir, eleştirel ve yaratıcı düşünebilendir. Tasarımda iki kere iki dört eder diyebileceğimiz formüller yok. Tasarım sürecine dair takip edilmesi gereken süreçleri söyleyebilirim ama orada tasarımcının kendi yaratıcılığına ve yine vermek istediği mesajı iletirken kurduğu empatinin güçlülüğüne dayalıdır iyi bir tasarım. En önemli nokta empati kurmak. Doğru analiz etmek, doğru anlamak ve yaptığınız analiz üzerinden yaratıcılığınızı kullanarak hedef kitlenin kalbine dokunmak… İnsanların kalbine dokunabilmek için ise bir ruh oluşturmanız gerekiyor. Tasarımcının cevaplarını alabilmesi, doğru analiz ve doğru araştırmayı yapabilmesi için, yine bir bilim adamı gibi çalışması, doğru soruları sorması gerekiyor.”

TOP