Add Sizi Markalaşmaya Çağırıyor

1 Eticaret İle Kendi Paneliniz Olsun
2 Pazaryeri Entegrasyonları
3 Sosyal Medya Entegrasyonları

Görüş ve önerileriniz için 0532 740 32 58 nolu telefondan danışmanımızla hemen iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederiz!

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi-Cuma 08:30 - 18:00
Cumartesi - 08:30 - 14:00

E-ticaret sitesi soruları

 E-ticaret sitesi  soruları
E-ticaret sitesi soruları

 

 

Neler Sordunuz? Ne cevaplar bulduk!

 

ALAN ADIM VAR. ETİCARET SİTESİ KURABİLİR MİSİNİZ?

Evet kurabiliriz. Alan adınızın DNS kayıtlarını bize yönlendirdiğiniz takdirde, seçtiğiniz eticaret yazılımını sizin için yayına alabilir. DNS kayıtları için lütfen bizimle iletişime geçin. Size uygun bir sunucu üzerinde e-ticaret hizmetinizi başlatalım.

ETİCARET SİTESİ İÇİN YILLIK YENİLEME VAR MI?

Hayır, eticaret sitelerinin sabit yenileme ücretleri yok. Bazı firmaların sabit eticaret ücretleri aldığını biliyoruz. Bizden aldığınız e-ticaret sitesi için Hosting hizmeti ve SQL veri tabanı yıllık yenilemelerini ödersiniz. Sabit kullanım ücreti yoktur.

EMAİL HİZMETİ ALABİLECEK MİYİM?

Evet, kurumsal e-posta adreslerinizi isim@siteadiniz.com şeklinde biz size açacağız. Email adetleriniz Hosting paketlerinize bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Yetmediği durumlarda E-posta hesabı satın alıp ilave edebilirsiniz. Outlook ve mobil telefonlarınızda e-postalarınızı aynı anda kullanabileceksiniz. IMAP ve POP destekli çalışan Email sunucularımızdan hizmet alırsınız.

ETİCARET YAZILIMINIZIN PROGRAM DİLİ NEDİR ?

E-ticaret sitesinde alt yapı yazılım dili ASP.NET C# 'tır. E-ticaret sitesi mimarisinde Asp.Net, HTML 5 ve CSS 3 teknolojileri kullanılmıştır. Eticaret yazılımlarında güvenlik önemlidir ve tercihinizi kesinlikle ASP.NET'ten yana kullanmalısınız.

YÖNETİM PANELİM OLACAK MI ?

Evet. E-ticaret sitenizi her an kendinizin güncelleyebileceği bir yönetim alanı vardır. Ürünlerinizi kategorilere ayırabilir, eticaret sitesi üzerinde kampanya oluşturabilir ve belirlediğiniz ürünlerde indirim baloncukları uygulayabilirsiniz.

SANAL POS ALMADAN SATIŞ YAPABİLİR MİYİM?

E-ticaret sitesi ile HAVALE/EFT yöntemiyle satış yapabilirsiniz. Müşterilerinizin siparişinden sonra banka hesabınıza para göndermesini sağladığınız takdirde tüm ürün sipariş aşamaları aynen geçerli şekilde işler.

LOGO MUHASEBE ENTEGRASYONU VAR MI?

Evet. Siparişlerin olduğu bölümde, siparişleri tarih filtrelemesine göre sıralayarak LOGO için gerekli olan XML formatını oluşturabileceğiniz bir XML OLUŞTURUCU mevcuttur. Oluşan bu dosyayı LOGO'ya yüklemeniz yeterlidir.

KİTAPÇI ETİCARET SİTESİ YAPABİLİR MİYİM?

Tabiki de Evet. Son zamanlarda sıklıkla bu soru geliyor. Sattığımız eticaret siteleri ticareti yapılabilen tüm ürünlerin satışı için uygundur. Tek yapmanız gereken kategorilerini oluşturup ürün resim ve açıklamalarını eklemektir.

 

 

TOP